Alavalikko

Joukkueet

Käpylän Pallossa on vuoden 2013 syksyllä yli 50 joukkuetta. Uusina joukkueina aloittivat 08-09-syntyneet, tytöt 06-08 syntyneet sekä useassa ikäluokassa muodostettiin uusia joukkueita.

Pojissa joukkueita on jokaisessa ikäluokassa ja tytöissä edustettuna on useimmat ikäluokat.

KäPan edustusjoukkue pelaa miesten II - divisioonassa kaudella 2014.

Putoavat Lehdet (PuLe) pelaa III-divisioonassa.

Ikämiesjoukkueita on myös edustettuna eri ikäluokissa. Kaudella 2012 voittivat 50-vuotiaat Helsingin piirin hopeaan ja 35-ikäluokka kultaa.

KäPa Naiset on aktiivinen naisten harrastejoukkue.

KäPa Nappulaliiga käsittää ikäluokat 2004-2010 syntyneet ja on ainutlaatuinen ja ammattimainen toimija juniorifutiksessa Suomessa.

Jos kiinnostut pelaamisesta KäPassa, ota rohkeasti yhteyttä kyseisen joukkueen joukkueenjohtajaan tai valmentajaan!

United-joukkueet: Tavoitteellisia kilpajoukkueita - ikäluokan edustusjoukkue, harjoittelee 4-9 kertaa viikossa, leireilee/pelaa myös Euroopassa. Omalla ajalla harjoittelu, tavoitteellisuus ja liikunnallisuus korostuvat.

City / AC -joukkueet: Pyrkivät kilpailullisesti mahdollisimman korkealle, mutta ennemminkin kaupunginosajoukkueena kuin edustusjoukkueena. Pelaajien valinnassa painotetaan harjoittelumotivaatiota ja taitotasoa.

AC / FC -joukkueet sopivat erityisesti niille, joiden mielestä jalkapalloa on mukava harrastaa treeneissä ja peleissä, mutta ainakin ajoittain muut mielenkiinnon kohteet vievät voiton. Jalkapallo saattaa olla kakkoslaji tai harrastus muiden joukossa.